1. Waarom is de parknaam op deze site niet altijd dezelfde als de parknaam op de site of in de catalogus van de verhuurder?

Er worden nogal eens verschillende namen voor hetzefde vakantiepark gebruikt. Op deze site gebruiken we de meest gangbare naam.

[naar vragenlijst]

 

2.  De organisatie vermeldt een andere plaatsnaam dan op deze site. Hoe kan dat?

De verschillende aanbieders van bungalowparkvakanties gebruiken vaak verschillende plaatsnamen als het over een en hetzelfde park gaat. Waarom is ons ook niet altijd duidelijk; wij gebruiken de meest gangbare plaatsnaam.

[naar vragenlijst]

 

3.  Als ik in het overzicht een landkaart zie, wordt dan het vakantiepark of de plaats op de kaart getoond?

Wij gebruiken Google Maps om de lokatie van de PLAATS aan te geven, niet van het park. Dit heeft vooral een praktische reden; de exacte lokatie van het park is niet altijd makkelijk te vinden in de openbare informatie.

[naar vragenlijst]

 

4.  Hoe komt deze website aan zijn informatie?

In de afgelopen jaren hebben wij een goede relatie opgebouwd met de verschillende verhuurorganisaties. Zij voorzien ons doorlopend van de juiste informatie zodat wij up-to-date kunnen zijn en veelal via zogenaamde "deeplinks" direkt naar de juiste pagina in het aanbod van de betreffende verhuurorganisatie kunnen doorlinken.

[naar vragenlijst]

 

5.  Ik kan bepaalde bekende regios in sommige landen niet vinden. Hoe kan dat?

Ook in dit geval hebben wij keuzes moeten maken. Wij gebruiken meestal de officiële regio-indeling van het land, aangevuld met populaire regios. Stuur ons gerust uw suggesties, wij hebben de wijsheid ook niet in pacht.

[naar vragenlijst]

 

6.  Wat is het idee achter deze website? En wie zit er achter?

Het idee is jaren geleden ontstaan toen wij tijdens onze eigen vakantie ontdekten dat er veel bekende en minder bekende verhuurorganisaties zijn die vaak dezelfde bungalowparken aanbieden, maar vaak ook niet. Een makkelijk door te zoeken overzicht met vakantieparken en verhuurorganisaties zou wel eens makkelijk kunnen zijn.
Wij hebben toen vanuit onze eigen ideeën de site opgezet en in de afgelopen jaren doorlopend verbeterd. Wie er dus achter de site zit? Gewoon een gezin dat graag op een vakantiepark vakantie viert, van alle gemakken voorzien.

[naar vragenlijst]

 

8.  Sommige vakantieparken staan in werkelijk álle gidsen. Is er dan nog verschil tussen de aanbieders?

Uiteraard wel. Deze parken zijn vaak groot en hebben alle denkbare faciliteiten. Ons overzicht is dan handig om bijvoorbeeld snel prijzen of beschikbaarheid te achterhalen. De belangstelling voor bungalowparkvakanties is onverminderd groot, en als je pas laat boekt, is de kans groot dat de verschillende organisaties op je favoriete park al geen plek meer hebben.

Hier vind je dan genoeg alternatieve organisaties op hetzelfde park, of een ander park in dezelfde omgeving.

[naar vragenlijst]

9.  Zijn jullie onafhankelijk van de verhuurorganisaties, of trekken jullie misschien iemand voor?

Wij zijn niet geheel onafhankelijk; wij hebben afspraken met alle verhuurorganisaties over een vergoeding voor onze diensten. Wij zijn wel NEUTRAAL, wij hebben absoluut geen voorkeur voor de ene of de andere organisatie. Ook zal je van ons geen uitspraak krijgen over kwaliteit, service of prijzen - we zijn bewust geen vergelijkingssite.

[naar vragenlijst]