Zoek park, plaats, trefwoord(en):

vakantiekoffer.nl - bungalowparken en appartementen

Luxemburg Bungalowparken in Luxemburg

Alle verhuurders per park in één overzicht

» Kies een regio op de kaart of uit de lijst:

Luxemburg

Selectie van bungalowparken Luxemburg:

Vakantiepark La Sapiniere in regio Luxemburg
 • La Sapiniere is een kleinschalig, autovrij vakantiecomplex midden in de Luxemburgse natuur. Een perfecte plek voor wandela...
 • Vakantiepark Parc Dirbach Plage in regio Luxemburg
 • Parc Dirbach Plage is een kleinschalig vakantiepark met mooi uitzicht. Een heerlijke stek voor een vakantie waar rust en n...
 • Vakantiepark Um Poul in regio Luxemburg
 • Vakantiewoningen um Poul is een goede stek om het Groothertogdom Luxemburg te ontdekken. De gezellige, verzorgd ingerichte...
 • Toeristische informatie Luxemburg

  Het groothertogdom Luxemburg is op Malta na het kleinste land in de Europese Unie. Als vakantieland is Luxemburg populair vanwege de bossen en de bergen. Luxemburg leeft van het toerisme, zodat er voldoende voorzieningen en verblijfsmogelijkheden zijn.

  Je hebt hier de keuze uit verschillende vakantieparken met meestal een familiale sfeer. Bijna alle vakantieparken zijn kleinschalig en liggen in het groen en tussen de heuvels/bergen.


  In het noorden liggen de Ardennen, die een natuurlijk verlengstuk zijn van de Belgische Ardennen. Aan de Duitse grens vind je het Duits-Luxemburgse Natuurpark, het eerste natuurpark in Europa dat door twee staten beheerd wordt. Onderdeel van dit park is de regio Klein Zwitserland, erg populair bij wandelaars, vooral vanwege de spelonken en rostkloevn bij Beaufort. Voor wandelaars is Luxemburg toch al een paradijs, met ruim 200 officiële wandelroutes, die met blauwe driehoeken gemarkeerd zijn en 20 nationale voetpaden (gele driehoeken).
  Luxemburg heeft ook het nodige te bieden aan fietsers en mountainbikers (ATB). Het nationale fietsroutenetwerk omvat zo'n 700 kilometer aan uitgestippelde routes.

  De stad Luxemburg is een van de rijkste steden van Europa, vanwege haar functie voor de internationale bankwereld. De oude binnenstad en enkele vestingwerken staan op de werelderfgoedlijst, en zijn de moeite waard om te bezichtigen.

  Belangrijke Links


   Toeristische info over de stad Luxemburg
   Fietsen in Luxemburg (Nederlandstalig)
   Fietsroutes Luxemburg (franstalig)