Zoek park, plaats, trefwoord(en):

vakantiekoffer.nl - bungalowparken en appartementen
Villapark Eden Parc Golf bungalows  in regio Aquitaine en Les Landes, Zuid Frankrijk
Aquitaine en Les Landes, Zuid Frankrijk

Villapark Eden Parc Golf

Lacanau
Aquitaine en Les Landes
1102 km. vanaf Utrecht
Grote villas met privézwembaden en -tuinen
In pijnbomenbos
Veel privacy
  • Beschrijving en Ligging

Villapark Eden Parc Golf, Aquitaine en Les Landes (Bungalows)

Villapark Eden Parc Golf ligt naast een 18-holes golfbaan, in een pijnbomenbos op een steenworp afstand van Lacanau-Océan in het zuidwesten van Frankrijk. Dit villapark ligt op ca. een uurtje rijden van Bordeaux. De grote villa's op Villapark Eden Parc Golf in Lacanau zijn alle vrijstaand en hebben een eigen tuin en privézwembad. Veel privacy en luxe in een zeer aantrekkelijke omgeving.

Villapark Eden Parc Golf is een prachtig luxe villapark in een uitnodigende bosrijke omgeving. De omgeving van Lacanau en Lacanau-océan is een werkelijk prachtig gebied met mooie pijnboombossen die bijna aan de duinen bij de oceaan grenzen. Eden Parc Golf ligt naast de 18-holes golfbaan l'Ardilouse op een glooiend met pijnbomen begroeid terrein. Voor gasten van Villapark Eden Parc Golf gelden speciale tarieven voor de golfbaan Ardilouse.

U krijgt direct het vakantiegevoel als u hier rondrijdt, fietst of wandelt. Er is veel speelruimte voor de kinderen in de privétuinen. Bij de receptie van het villapark worden fietsen verhuurd die bij de villa kunnen worden afgeleverd. Vanaf het villapark kunt u met de fiets (heuvel op, heuvel af) naar het brede zandstrand in Lacanau-Océan. Hier vindt u o.a. surfshops. In de omgeving van het park zijn kilometers lange fietspaden door bos en duin (wel heuvelachtig).

Het villapark ligt op ca. 2,5 km van de brede zandstranden van Lacanau-Ocean en op ca. 2,5 km van het meer van Lacanau. Zowel in Lacanau als in Lacanau-Océan vindt u talloze winkels, terrasjes, bars, restaurants. Lacanau-Océan is echt op toeristen ingesteld en biedt een hele gezellige sfeer. Lacanau-Océan ligt in het midden van het departement Gironde, op ca. 60 km van Bordeaux en het Bassin d'Arcachon. De regio ten oosten van Lacanau is het bekende wijngebied Médoc. Er zijn talloze interessante excursiemogelijkheden, o.a. naar de beroemde wijnhuizen van de Médoc. Ook leuk is met de veerboot ('le bac') de Gironde oversteken vanaf Le Verdon-sur-Mer naar de mooie badplaats Royan. Hier vindt u o.a. de bekende dierentuin.
Video Bungalows Villapark Eden Parc Golf, Aquitaine en Les Landes  

Toeristische informatie Aquitaine en Les Landes