Rustig parkje met camping
Rustig gelegen bij centrum Wehrda
Overdekt zwembad
Sauna
Veel wandelmogelijkheden
Wehrda - de beste prijzen en boeken bij:
Vacanceselect Bekijk
prijs

Over vakantiepark Wehrda, Hessen

Wehrda is een vakantieparkje met camping en overdekt zwembad. Vlak bij centrum van het plaatsje Wehrda in de heuvelachtige regio Haunatal ten zuiden van Bad Hersfeld in Hessen, Duitsland. Een fijn plekje voor het hele gezin. Omdat het park direct aan een bosrand is gelegen, kunt u genieten van verschillende wandel- of fietstochten door de prachtige natuur. Vakantiepark Wehrda biedt u diverse recreatiefaciliteiten, zoals een overdekt zwembad, sauna en minigolf. Op en rondom het park is veel te beleven voor jong en oud,

Dit rustige parkje met campingdeel van ca. 3 ha. biedt diverse recreatiefaciliteiten, zoals een fijn overdekt zwembad in het centrale receptiegebouw. In dit gebouw vind je tevens het restaurant en een "Biergarten". Voor de jongste gasten is er een speeltuin en minigolf.

Direct vanaf het park heb je goede wandelmogelijkheden en naar het centrum van Wehrda is het slechts een paar minuutjes lopen. In Wehrda vind je diverse kastelen, vakwerkhuizen en enkele restaurants. Bezoek ook de geboorteplaats van de gebroeders Grimm in Hanau.

Boek Wehrda via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!

Locatie vakantiepark Wehrda, Hessen

GPS: 50.75648, 9.66236
±451 km vanaf Utrecht

dubbelklik op park-icon voor park-informatie

Mensen zoeken ook naar